Hemstädning Tomelilla

Vi garanterar att du som kund blir nöjd med våra städtjänster.

Hemstädning Tomelilla - vi tar vår utmärkta företagskultur på största allvar

Ditt hem är ett bra val när du anlitar Städfirma Weronika. Vi ger aldrig upp slutresultatet. Vi på Städfirma Weronika har under lång tid utfört hemstäd tjänster i Malmö och är glada över att kunna hjälpa våra kunder med deras städning. Trygg hemstädning kräver vår dedikerade närvaro och enorma personliga engagemang som städföretag. Oavsett om du väljer vanlig hushållsstädning, eller enstaka städuppgifter som storstädning, flyttstädning eller fönsterputs, levererar vi alltid med hög grad av professionalism och ett varmt leende.

Vi är inte bara bra på det vi gör – vi älskar det vi gör. Eller som vi brukar uttrycka det själva, egentligen jobbar vi inte med städ, vi jobbar med ren hemlängtan. Förvänta dig finess!

Hemstädning Tomelilla - Kontakta oss redan idag!

Hemstädning Tomelilla - vi älskar det vi gör

Det är en självklarhet för oss att våra anställda har kollektivavtal, gratis företagshälsovård, tjänstepension och försäkring, men det räcker inte. På Städfirma Weronika är vi familj och vi tar hand om varandra! Vi erbjuder heltidsanställningar, högre löner än branschpraxis och säkerställer bättre förebyggande och vård av sjukdom och vård än vanliga sjukförsäkringar kan ge. Det betyder att våra anställda kan stanna hos oss under lång tid och de kan prestera på sitt bästa när de städar ditt hem.

Här är våra medarbetare jämställda med våra noga utvalda kollegor och vi tar vår utmärkta företagskultur på största allvar.